Καμπάνια Οικονομικής Ενίσχυσης του Ελευθεριακού Φεστιβάλ 

Το παρόν crowfunding αποτελεί μια καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης του 3ου Ελευθεριακού Φεστιβάλ Κατειλημμένων Χώρων και Συλλογικοτήτων 2022, το οποίο δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί λόγω των γεγονότων στις 16 και 17 Σεπτέμβριου στο χώρου του ΑΠΘ.


2% of €3000

€ 67 reached in total

-619 days leftAbout

Συλλογικότητα για τον Κοινωνικό Αναρχισμό «Μαύρο & Κόκκινο»,

Συλλογικότητα για τον Ελευθεριακό κομμουνισμό "Libertatia"

Κατάληψη Mundo Nuevo

Κατάληψη Libertatia

Ανοικτή Αναρχική Συνέλευση Φοιτητ(ρι)ών, Quieta Movere

Ελευθεριακές Εκδόσεις «Ναυτίλος»

Further info

https://maurokokkino1936.wordpress.com

http://libertatiasquat.blogspot.com

http://quieta-movere.espivblogs.net/

Fb pages

https://www.facebook.com/eleutheriako.fest.kathlleimenwn

https://www.facebook.com/sulMavrokokkino

https://www.facebook.com/libertatiasquat

https://www.facebook.com/a.s.f.QuietaMovere/

https://www.facebook.com/nautilosekdoseis/Λίγα λόγια για το Ελευθεριακό Φεστιβάλ Κατειλημμένων Χώρων και Συλλογικοτήτων:

Το 3° ελευθεριακό φεστιβάλ ήταν μια απόφαση πάλης ενάντια στο κράτος, την αστυνομία, το φασισμό και τον ολοκληρωτισμό. Υπέρ των καταλήψεων, των ελεύθερων γειτονιών, των απελευθερωμένων πανεπιστημίων, της αλληλεγγύης και της αναρχίας. Η απόφαση για τη διεξαγωγή του μπορεί να πάρθηκε από μερικές ομάδες και καταλήψεις του αναρχικού κινήματος της Θεσσαλονίκης, όμως εξαρχής πιστεύαμε και πιστεύουμε ότι αφορούσε πολύ περισσότερους ανθρώπους. Όλη η χώρα υπήρξε μάρτυρας της ασύλληπτης αστυνομικής θηριωδίας που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του κεντρικού live της διοργάνωσης το βράδυ της Παρασκευής.

Εκτός όλων των άλλων προβλημάτων που δημιούργησε η εγκληματική αυτή επίθεση, η οποία απαντήθηκε με χιλιάδες καταγγελίες αλλά και μια τεράστια πορεία αγανάκτησης και αλληλεγγύης, ήταν και η οικονομική επιβάρυνση της διοργάνωσης. Τα έσοδα του φεστιβάλ θα διατίθονταν σε φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές, στην υποστήριξη της ανοικοδόμησης της κατάληψης Libertatia, στη χρηματοδότηση επόμενων ελευθεριακών εκδόσεων, στην υποστήριξη του ελευθεριακού φοιτητικού κινήματος και σε πολλές άλλες δράσεις μας. Ωστόσο η βίαιη διάλυση της συναυλίας δεν επέτρεψε την οικονομική ενίσχυση της διοργάνωσης και των σκοπών της. Για αυτόν τον λόγο στρεφόμαστε σε όλους τους συντρόφους, συντρόφισσες, φίλους και φίλες από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, ώστε να συνεισφέρουν σε αυτήν την πολύ μεγάλη προσπάθεια που ονομάσαμε «3ο ελευθεριακό φεστιβάλ κατειλημμένων χώρων και συλλογικοτήτων» και κατά επέκταση να βοηθήσει το ίδιο το ελευθεριακό/αναρχικό κίνημα.

Σκοπός του crowdfunding:

Με γνώμονα λοιπόν την αλληλεγγύη μεταξύ των εκμεταλλευόμενων δημιουργούμε αυτό το αίτημα το οποίο ως σκοπό έχει την αποπληρωμή των υπολοίπων εξόδων που προκύπτουν από το φεστιβάλ μας, το οποίο δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί .

Όλες οι πιθανές κινήσεις οικονομικής ενίσχυσης θα δημοσιευτούν στα ιστολόγια των συλλογικοτήτων και καταλήψεων που αποτελούν τους διοργανωτές του φεστιβάλ.

https://maurokokkino1936.wordpress.com

http://libertatiasquat.blogspot.com

http://quieta-movere.espivblogs.net/

Fb pages:

https://www.facebook.com/eleutheriako.fest.kathlleimenwn

https://www.facebook.com/sulMavrokokkino

https://www.facebook.com/libertatiasquat

https://www.facebook.com/a.s.f.QuietaMovere/

https://www.facebook.com/nautilosekdoseis/


Μπλουζάκια οικονομικής ενίσχυσης του φεστιβάλ:

Μπλουζάκι οικονομικής ενίσχυσης του Ελευθεριακού Φεστιβάλ Κατειλημμένων Χώρων και Συλλογικοτήτων, από σήμερα θα μπορούμε να εκτελέσουμε και παραγγελίες σε άλλες πόλεις εκτός Θεσσαλονίκης.

Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, στην τιμή των 10€.

Στη Θεσσαλονίκη θα το βρείτε στις καταλήψεις Mundo Nuevo και Libertatia, όπως και στο συνεργατικό καφέ-μπαρ Belleville Sin Patron, Φιλίππου 80 περιοχή Ροτόντα .


Για παραγγελίες στείλτε μας μήνυμα στη σελίδα του Ελευθεριακού Φεστιβάλ Κατειλημμένων Χώρων και Συλλογικοτήτων στο FB και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. {https://www.facebook.com/eleutheriako.fest.kathlleimenwn}

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την πολιτική ανακοίνωση του 3ου Ελευθεριακού Φεστιβάλ κατειλημμένων χώρων & συλλογικοτήτων για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της συναυλίας της 16ης Σεπτέμβρη στο Α.Π.Θ.

https://athens.indymedia.org/post/1620705/

 

Φωτογραφίες από τις ημέρες του Φεστιβάλ:

1η ημέρα, Mundo Nuevo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2η ημέρα, Στέκι ΑΠΑΝ- Νεάπολη

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3η ημέρα, ΑΠΘ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Φωτογραφίες από την ημέρα της διαδήλωσης στις 17 Σεπτεμβρίου:

 
 
 
 
 
 


 

2% of €3000

€ 67 reached in total

-619 days left